Nieuws

2022-03-05 09:57:00

Nederlands kampioen Indoor

5 maart 2022

Bij het NK indoor archery in ‘s-Hertogenbosch begon James de kwalificatierondes met een aantal minder goede pijlen, om vervolgens op te klimmen naar de derde plaats. In de kwartfinale won hij van Roland van Gog, in de halve finale van Simcha Vilé en in de finale stond hij tegenover Yaël Smeets. Het was ontzettend spannend, de finale eindigde in een gelijkspel en vervolgens een shoot-off. Hoewel Yaël een zeer sterke tegenstander was, won James de shoot-off met een tien tegen een negen. Daarmee is hij Nederlands kampioen indoor geworden bij de jeugd onder de 21! Een prachtige aanvulling op zijn zege in het Nederlands kampioenschap outdoor vorig jaar.

Sponsoren

Sponsor worden?

Neem contact met mij op via onderstaande knop.

Contact opnemen