Nieuws

2022-03-05 08:00:00

Breedtesporter van het jaar

5 maart 2022

Tijdens het NK Indoor vonden de uitreikingen van de Handboog Awards 2021 plaats. De uitreiking werd ingeleid door Arnoud Strijbis, Algemeen Directeur van Handboogsport Nederland. Drie van de zes awards zijn gekozen door de technische staf van Handboogsport Nederland, en drie zijn door het publiek gekozen tijdens het stemmen eerder in februari.

Breedtesporter van het jaar
Breedtesporter van het jaar is James Stephens. James, gekleed in blauw-geel tijdens het NK als steunbetuiging aan Oekraïne, sprak geëmotioneerde woorden na het ontvangen van zijn Award. Hij vertelde zich nog niet eerder zo welkom te voelen onder een groep mensen en het zeer te waarderen dat hij onderdeel uitmaakt van de Nederlandse handboogwereld. James ontving de Award uit handen van bestuurslid Jeroen Faro.

Sponsoren

Sponsor worden?

Neem contact met mij op via onderstaande knop.

Contact opnemen